Najnovšie recenzie zo sekcie Koberce a koberčeky
Krásny koberec, mäkký a dostatočne hrubý do detskej izby. Dcérke sa veľmi páči. Prach a smeti na ňom vôbec nevidno, dobre sa vysáva.
- Tovar až do bytu
Najkoberce Luna 503786/89955 žltý
Pridané: 17. septembra 2024
(naposledy upravené 17. septembra 2024)
Zakúpený v Najkoberce.sk
- Cena zodpovedá kvalite
Krásny a kvalitný koberec, výrazne tam dominuje..môžem len odporúčať
- príjemný , krásny
- spĺňajú naše požiadavky. Mäkký a protišmykový. Krásny vzhľad a farba.
- Vyhovovala cena a farba
Product arrived in excellent condition. I recommend Najkoberce to anyone who wants to buy a quality carpet.
eKoberecSk Sole D3881 Ozdoba modrý / béžový
Pridané: 11. septembra 2024
(naposledy upravené 11. septembra 2024)
Zakúpený v KoberceLux
Koberec je skvelý a príjemný na bosé nohy. V kuchyni vyzerá úžasne a dodáva jej krásny charakter :) Maximálna spokojnosť :) splnil všetky očakávania :)
Kvalitný
- Koberce vyzerajú ako na obrázku, príjemný povrch
- Výborný pomer ceny a kvality
- Ako na obrázku
Alfa Carpets TEHERAN T-102 red Červená
Pridané: 7. septembra 2024
(naposledy upravené 8. septembra 2024)
Zakúpený v Môjkoberec.sk
- štandardne pekný koberec
Všetko je poriadku.
- Naozaj velmi kvalitny, luxusne vyzerajuci koberec. Pri naslape clovek naozaj citi rozdiel oproti lacnejsim kobercom
Kto si pocka, ten sa docka...tak to bolo v mojom pripade a som velmi spokojna. Doteraz som mala lacnejsi koberec - rozdiel je naozaj markantny - aj na pohlad, aj na dotyk...tento ma huste vlakna, krasny sviezi lesk, nozicky mam na nom jak vo vaticke :)
Objednala som si 2 koberce do kuchyne. Obidva v béžovej farbe, ale keď som koberce rozlozila vidím rozdiel v odtieňoch. V tom je moja nespokojnosť. Rovnaka značka koberca, rovnaka farba a predsa je tam rozdiel vo farbe.
Krásny koberec, som nadmieru spokojná. Určite odporúčam.
Zodpoveda tomu, co slubuje web, foto. Cena je velmi primerana. Je naozsj velmi prijemny na dotyk, dotvara atmosferu miestnosti.
Obdržal som to čo som si objednal spokojnosť
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »