Najnovšie recenzie zo sekcie Koberce a koberčeky
- kvalita
Nieje zatažovy ,je tenky.
Žiaľ zakúpený koberec bude ešte zo dva mesiace zabalený, kvôli prerábke domu, takže ho môžem vyskúšať až neskôr.
Potrebovala som koberec k posteli, ktorého údržba je nenáročná. Koberce s vlasom neviem tak dôkladne čistiť, stále sa naň zachytia zmolky z ponožiek atd, atd... Mame 3 kvalitné vysávače, aj tak som musela vymeniť koberec tento bol dobrý výber
- Trochu bledší ako na obrázku
Ok.Dobrá komunikácia obchodu.
Nádherne zútulní decku izbu.
- Krásne farebné prevedenie
- Príjemný materiál
- Pekný
- hrubý koberček do chodby
- pekný
- kvalitný
- Je krásny. Perfektne sadol do zelenej kúpeľne.
som spokojná
Najkoberce JUNIOR 52242.801 mesto uličky čierny béžový
Pridané: 21. apríla 2024
(naposledy upravené 21. apríla 2024)
Zakúpený v Najkoberce.sk
Koberec je krásny a deťom sa páči, ale v mieste kde má pestrejsiu farbu, ako napr. dopravný prostriedok, je ta farba akoby roztecena. Som sklamaná, ale neriešim to, keďže chlapci sú nadšení. Škoda.
Spoltex Liberec Pisa 2301 multi Viacfarebná
Maria Vaverčáková
Pridané: 20. apríla 2024
(naposledy upravené 20. apríla 2024)
Zakúpený v Môjkoberec.sk
Dobrý deň... Koberec Pisa 2301 multi sa mi páči farebnosťou. Je trošku tenký, ale chápem, že za tie peniaze, nemôžem čakať nejakú super kvalitu, teda hrúbku koberca. Čo ma ale sklamalo je to, že na stránke, kde som ho objednávala, je uvedené, že je vyrobený z ovčej vlny s poliesterovymi vláknami chenille. To bol aj hlavný dôvod môjho nákupu. Ovčia vlna!!! Ale na samotnom koberci je uvedené, že je vyrobený z 80% bavlna/cotton/ a 20% polyester schenille. Tak neviem... Je ovčia vlna bavlna??? Takže neviem, či by som niekomu odporúčala, alebo neodporúčala nakupu u vás ♀️.
- Zly material
- Krásny. Podľa mojich predstáv. Kvalita je presne taká, ako som si priala. V tomto obchode predávajú kvalitný tovar. Rada sa tu vrátim.
- Je pekný
- Nemám výhrady
- Hľadala som decentný, ľahko vysávateľný kusový koberec do obývacej izby. Koberec je taký ako na obrázku, rozmery sedia, kvalita výborná. Doplatila som za protišmykovú úpravu, zlepšuje to priľnavosť koberca, avšak na štruktúrovanej laminátovej podlahe je istota koberec zaťažiť nábytkom.
Výhodná kúpa ale treba obšítý zakúpiť inak sa cestou dopravou môže znehodnotiť roztrapkaju sa konce
Alfa Carpets Kruhy Grey Šedá
Pridané: 16. apríla 2024
(naposledy upravené 17. apríla 2024)
Zakúpený v Môjkoberec.sk
Je veľmi pekny
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »